0/10

UKEQUIZ | uke 20

Ta vår nye quiz og bli kjapt oppdatert på et utvalg av ukens store og mindre store nyheter.

Det ble en frisk og våt 17. mai i år, men stemningen var på topp i barnetoget i Trondheim. Hvilken barneskole ledet toget i år?

Spesielt konsept reiser Europa rundt, og hele 2000 trondhjemmere stod i kø for et kupp første dagen. Hva ville de sikre seg?

Hvor er den flotte hjelmen som tidligere brannmester «Kalle» bærer fremst i borgertoget hver 17. mai fra?

Nå har Café Ni Muser fått nytt navn og nytt innhold. Bifrons. Hva betyr navnet?

Nye Hjorten Teater er nå i full sving med å lage det de kaller en kriminalmusikalkomedie sammen med Riksteatret og Nationaltheatret. Og fra høsten av dukker den opp over hele landet. Hvilke krim-klassikere henter de blant annet inspirasjon fra?

En ny låtutgivelse fra TikTok-fenomenet Erika gjør henne til kanskje en av Trondheims mest spennende artister for tiden. Hvor er hun også kjent fra?

74 år gamle Kirsti Berg svarte tvert «ja» og kjørte fra Steinkjer til Trondheim da hun fikk en litt spesiell invitasjon fra barnebarnet i Trondheim. Hva skulle hun være med på?

Kvinnen som hadde tenkt å sole seg ble vettskremt. Hun hadde rukket å låse seg inn på solrommet og skulle gjøre seg klar for soling. Hva skjedde?

Norge er et rekordpopulært studieland, og aldri før har det vært så mange utvekslingsstudenter i Norge. Hva er rekorden fra i fjor?

Kolstad er klar for oppgjøret om sluttspilltittelen, og med det også retten til å søke om en plass i Champions Leauge. Turneringen hele Kolstad-satsingen er tuftet rundt, og som får en rekke stjernespillere til å flytte til Trondheim til sommeren. Når spilles første sluttspillfinale?

UKEQUIZ | uke 20

Du fikk 0 av 10